Affischer Stockholm

Affischer, tips direkt från Stockholm

Affischer hos Rollup-Kungen

Ramar till Affischer

| 0 Kommentar

Affischer är väldigt populära eftersom man kan få väldigt många till ett mycket lågt pris. Men man kan även köpa de styckvis och ändå bara behöva betala någon hundring.  En Affisch i säg är ganska opraktiskt ifall man inte ha någon ram eller liknande som man kan hänga upp den i. Man kan självklart använda småspik eller liknande. Men affischen  ser inte speciellt proffsigt ut, speciellt inte ifall det är ett reklambudskap för ett företag.

Ifall man vill att sin affisch ska framhävas och synas extra bra så bör man köpa till en ram också. Affischen sitter då sträckt hela tiden och framhävs dessutom av en stor ram som drar blickarna till sig.  Ett tips är att välja en ram som har en motsatt färg i förhållandet till det motiv man har på affischen. Har man ett ljust motiv så bör man tex ha en svart ram så att det bildas en stark kontrast. Den starka kontrasten gör att den drar blickar till sig vilket är utmärkt ifall det används i reklamsammanhang.

En ram till sin affisch är dessutom att rekommendera ifall man ska använda affischen till privat bruk. Då kan man ha den som den är på en väg, den blir dock mycket snyggare ifall den har en ram till sig. En stor ram eller list är dessutom ett måste ifall man beställer väldigt stora affischer efter den behöver hjälp med hålla uppe tyngden på ett bra sätt. Har man ingen ram då så blir det väldigt svårt att sätta upp den och samtidigt få de att hålla. Har men en ram så räcker det annars med två spikar eller krokar.

Leave a Reply

Required fields are marked *.

*